ФК “Зірка” “розминається” спарингами напередодні нового сезону

Кіровоградська «Зірка» в рамках підготовки до наступного сезону сьогодні на стадіоні «ІКАР» провела два спаринги з аматорськими командами Кіровоградщини.

Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу.

В першому товариському матчі «Зірка» зустрічалася з дворазовим чемпіоном області ФК «Буревісник» (Петрове, Знам’янський район). В цьому матчі тренерський штаб «Зірки» перевірив потенційних новачків. Новачки не підвели: “Зірка” перемогла з рахунком 5:0.

Після завершення матчу з «Буревісником» «Зірка» провела матч з іншою командою нашої області – ФК «АФ-П’ятихатська» (Володимирівка, Петрівський район).  В стартовому складі «Зірки» вийшли футболісти, які були основними у весняній частині минулого сезону. Стартовий склад «АФ-П’ятихатської» вразив своєю потужністю:  на поле вийшли шість футболістів, які у весняній частині минулого сезону виступали в складі ПФК «УкрАгроком» та екс-гравець краматорського «Авангарду» Віктор Довбиш. Результат поєдинку – “нічія”, 1:1.

Футболісти «Зірки» сьогоднішні товариські матчі провели на фоні фізичних навантажень, які отримують в рамках підготовки до наступного футбольного сезону. Ці матчі завершили перший навчально-тренувальний збір. Наступний збір з 1 по 18 липня відбудеться на Закарпатті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар