Вишиті сорочки для воїнів АТО (ФОТО)

Сьогодні в Кіровограді молилися за земляків-воїнів, перемогу і мир в Україні. А також посвятили вишиті сорочки для воїнів батальйону “Айдар” та земляків, які воюють на Сході .

72 вишиті сорочки та натільні хрестики посвятили у церкві Андрія Первозваного, що на селищі Гірничому. Їх придбав народний депутат України Станіслав Березкін для бійців 24-го батальйону територіальної оборони “Айдар”, які звернулися з таким проханням до начальника відділу народного мистецтва в етнографічному музеї в селищі Пирогового Олександра Босого, нашого земляка.

Також народний депутат зустрівся з матерями та дружинами наших воїнів з кіровоградського 3-го окремого полку спеціального призначення: матерям сподобалась ідея народних оберегів і для  наших “спецпризначенців”.

На службу і посвяту вишиванок в українській церкві зібралися не тільки батьки і рідні наших солдат, але й кіровоградці, які прийшли спільною молитвою підтримати захисників України.

“Наша спільна молитва – батьків, дружин, друзів, усіх українців – буде захищати воїнів. А ці вишиті сорочки є символом нашої віри, нашої підтримки і вдячності їм”, – наголосив єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк.

Матері солдатів вирішили після перемоги і встановлення миру на нашій землі зібратися в маленькій церкві Гірничого разом з синами-воїнами. Вишиті сорочки разом з іншою матеріальною допомогою від народного депутата  військовослужбовцям найближчими днями доставлять волонтери з благодійного фонду “Добротвір”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар