В Олександрії журналісти стали «сепаратистами» через сіль? (ФОТО)

Журналісти і користувачі соціальних мереж на думку мера є тими, хто сприяє сепаратизму та збурює громадян. Відповідну оцінку діяльності журналістів та користувачів соцмереж мусить дати місцевий підрозділ Служби безпеки України, вважає мер Олександрії.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, бурхливу реакцію мера викликали критичні публікації про дефіцит солі в Олександрії у міських засобах масової інформації, хоча журналісти вказували на те, що це – не більше ніж спекуляція чи панічні настрої.

Позавчора, кам’яна сіль, дійсно зникла з прилавків магазинів. Аналогічний дефіцит виник і в магазинах навколо міста, зокрема у багатьох сільських продуктових магазинах району.

Сьогодні в місті сіль з’явилась на прилавках, хоча ціна солі збільшилась на 20-30%. В одній з торгівельних мереж міста за пачку йодованої солі виробництва державного підприємства «Артемсіль» просять 3 грн. 30 копійок.

Між тим, у невеликих продовольчих магазинах солі немає і коли вона буде, продавці не знають.

В міській раді ситуацію вважають спекуляцією чи спробою підняти ціну на фоні ажіотажу, бо за інформацією управління економіки, на торгівельних складах міста зосереджено чималий запас солі – біля 20 тон. Цей запас поновлюється.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар