Мирні мітингувальники з “Правого сектору” намагалися скинути автомобіль ДАІ в кювет? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

 В офіційному коментарі, який надіслали на адресу редакції Першої електронної  з СЗГ УМВС в області правоохоронці повідомляють: 

“На автодорозі Кіровоград-Нова Прага-Олександрія у напрямку міста Кіровограда рухалася автоколона. Водії згаданих транспортних засобів проігнорували вимогу працівників Державтоінспекції про зупинку, створили аварійну ситуацію на дорозі та намагалися скинути службовий автомобіль ДАІ в кювет.

Через це працівники міліції були змушені перекрити ділянку автодороги на в’їзді до міста Кіровограда. На місце пригоди викликано слідчо-оперативну групу. Проводиться перевірка”.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної з місця події, працівників ДАІ на трасі взагалі немає. Там працює спецпідрозділ міліції.

Водій вантажівки, який перекрив дорогу, розповів, що його до цього змусили правоохоронці, погрожуючи відібрати водійські права. Після розмови з “Правим сектором”, водій сів у вантажівку і намагається прибрати її з дороги, передає кореспондент Першої електронної.

10502161_784094578288149_1791704980751445725_nТим часом, частина “Правого сектора” проїхала до Кіровограду іншою дорогою. На вулиці Полтавській їх (білий Форд) зупинили правоохоронці (на фото).

Фото кореспондента Першої електронної Євгена Манженка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар