Навушники внутрішнього типу – минуле століття або вічна класика?

© pexels.com

Не так давно на ринок навушників увірвалися бездротові вкладиші – вони ознаменували собою настання того самого майбутнього, в якому реальність перевершила навіть найсміливіші очікування. При цьому саме навушники вкладиші залишаються найбільше критикуючою категорією обладнання цього типу – і серед користувачів, і серед фахівців чимало скептиків, які вказують на їх обмеження, і пророкують їм не райдужне майбутнє. У нашому матеріалі – експертна думка фахівця інтернет-магазину Музлайн про реальну цінність навушників вкладишів і їх перспективи на українському ринку.

60167a8d1ab40dc594efd8dada136eea.jpg

З минулого в майбутнє

Ідея створити мініатюрні навушники https://muzline.ua/naushniki/, які б можна було “заховати” безпосередньо в вусі, з’явилася практично відразу ж після того, як перші зразки навушників вийшли за межі професійної галузі використання. До цього це були досить масивні апарати з металевим оголовєм – звичайний користувач навряд чи захотів би носити таке на голові добровільно. Справедливості заради варто сказати, що і перші вкладиші були далекі від ідеалу комфорту – але їх творцям стало очевидно, що майбутнє саме за мініатюрними навушниками без оголовья.

Сьогодні вони залишаються найпопулярнішими в призначеному для користувача сегменті, покупців влаштовує їх

  • вартість
  • звучання
  • проста і надійна конструкція
  • адаптивність (змінні насадки)
  • універсальність.

Крім того, існують і професійні навушники-вкладиші – сценічні монітори для музикантів і вокалістів.

Перспективний напрямок

В даний час на українському ринку представлені вкладиші всіх можливих форматів

  1. плоскі
  2. вакуумні з силіконовими накладками
  3. з індивідуальним кріпленням
  4. спортивні та водонепроникні
  5. бездротові, що використовують Bluetooth.

Основний вектор розвитку для навушників вкладишів визначає запит на поліпшення якості звучання – від хай-фай до професійного рівня. Саме тому бренди-виробники почали випускати девайси екстракласу, що демонструють приголомшливі акустичні можливості і новий рівень розвитку технології. Тому говорити про безперспективність вкладишів ще занадто рано.

35566922f51650b54e8152b3d8c826fd.jpg

Є у цього розвитку і зворотна сторона – істотне подорожчання навушників призначеного для користувача сегменту і перехід в нього напівпрофесійних моделей, які перестали задовольняти потреби фахівців, але припали до смаку звичайним меломанам, готовим заплатити більше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар