Дніпропетровський “Правий сектор” їде знімати кіровоградського обласного прокурора

Член Проводу Правого Сектора Андрій Денисенко, який першим повідомив про захоплення нафтопереробного підприємства у Долинській, попереджає про мобілізацію Правого сектору Дніпропетровська для пікету Кіровоградської обласної прокуратури у зв’язку з учорашніми подіями.

На на своїй сторінці у Facebook Андрій Денисенко пише:

“Дніпряни! Вперше після Майдану Правий сектор оголошує загальну мобілізацію.
Збираємося завтра на 11.00 – до облдержадміністрації, рушимо – на Кіровоград! О 15.00 – пікет тамтешньої прокуратури області.

В сусідній Кіровоградській області з подачі тилової криси і невідлюстрованого прихвосня регіоналів обласного прокурора Жолонки – заарештовано 9 наших хлопців із Правого сектору. Всі вони – активні учасники Майдану, а 2 – герої бою під Карлівкою, які останніми прикривали відхід батальону Донбас, не зважаючі на власні поранення.

Група спецпідрозділу Січ виїхала до Долинського нафтопереробного заводу, отримавши інформацію в Штабі національного захисту про фінансування коштами підприємства російських терористів на сході. Вказаний завод належить забіглому до Москви регіоналу Руслану Циплакову, брат якого Сергій є одним з лідерів уряду ДНР.

Прибувши на місце, бійці ПС викликали оперативно-слідчу групу СБУ з метою перевірки фактів фінансування терористичної діяльності. Поводилися чемно і ввічливо, що засвідчило мені керівництво обласного СБУ, яке подякувало Правому сектору за розкриту злочинну схему. Група була терміново знята з театру бойових дій і мала при собі бойову зброю.

Але, прокурор Жолонка, замість порушення кримінального провадження за фактом фінансування терористів, відверто став на бік терористів, кришуючи канали надходження коштів, за які вбивають наших солдат на Донбасі.

З подачі Жолонки було порушення провадження щодо захоплення підприємства, наших хлопців оточили до зубів озброєні спецпідрозділи міліції. В цій ситуації з метою збереження життів українців було прийнято рішення підкоритися вимогам органів внутрішніх справ.

Зараз наші побратими затримані і перебувають у місцевій міліції – разом із адвокатом, якого також було затримано з метою недопущення здіснення ним функцій захисника.

Отже завтра їдемо виносити Жолонку – Штаб нацзахисту і Правий сектор висунули вимогу його зняття, яка має бути завтра втілена в життя.

Кажуть, у Кіровограді не було такого Майдану, як у Дніпрі. Значить буде, зрештою, ця область – західні паланки нашого, січеславського, Війська запорозького низового.

Щоби перемогти на сході, ми маємо додушити гідру реваншу і контрреволюції на заході – в тилу наших добровольчих батальйонів.

Слава Україні!”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар