Професор Києво-Могилянської Бізнес школи пророкує кризу в Україні до кінця 2015 року (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Професор Києво-Могилянської Бізнес школи Михайло Вінницький провів майстер-клас для кіровоградських управлінців вчора, 25 червня. 

Як розповіла Першій електронній піар менеджер КМБС Катерина Дідик, майстер-клас проводиться з метою знайомства представників КМБС із бізнес-спільною Кіровограда, а управлінців – із діяльністю школи.

Послухати про таємниці успішної підприємницької діяльності і реальний стан української економіки прийшло більше ста власників компаній та активних людей, які займають управлінські посади на Кіровоградщині.

Коментуючи сучасну ситуацію в Україні, Михайло Вінницький зазначив: «Я людина, яка знає цифри бізнесу, що не озвучуються. Можу вас заспокоїти: криза в Україні затяжна і буде тривати, як мінімум, до кінця 2015 року».

Чи не найбільше аудиторію зацікавила теза про те, що найкращий спосіб зекономити кошти підприємства – не витрачати їх на рекламу. Ілюстрацією до цих слів був слайд із першою (достатньо економною!) рекламою КМБС, на якій лише емблема школи, фото собаки з заднього плану і цитата класика: «Життя – як собача упряжка: тільки у першого собаки змінюється краєвид».

Кількагодинний майстер-клас не залишив байдужим жодного з присутніх, тож навіть по закінченні лекцій управлінці шикувалися в чергу, щоб отримати від професора ще кілька цінних порад.

Довідка.
Михайло Винницький народився в Канаді, навчався в провідних університетах Америки і, як він сам про себе говорить, «у свідомому віці вирішив, що бажає жити в Україні». Він є одним із п’яти засновників Києво-Могилянської школи бізнесу та професором, а також одним із директорів компанії автомобільної галузі «Winner».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар