Група Креатив виступила генеральним спонсором міжнародної конференції «Український ринок сої – 2014»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Група Креатив стала генеральним спонсором другої міжнародної конференції «Український ринок сої – 2014», яка відбулася в місті Одесі минулого тижня.

Як повідомили Першій електронній в прес-службі Креативу, конференцію організувало інформаційне агентство «АПК-Інформ» за підтримки НААН України, Української соєвої асоціації та асоціації «Укроліяпром».

У конференції взяли участь близько 100 експертів соєвого ринку з України, Німеччини, КНР, Грузії, Нідерландів, Росії, США, Туреччини, зокрема трейдерські компанії, великі виробники і переробники сої, фахівці з оцінки якості сировини та продуктів переробки, основні споживачі шротів, експерти аналітичних та консалтингових агентств, транспортно-експедиційні компанії, представники державних структур.

Директор соєвого напряму Групи Креатив Євгеній Щербак під час свого виступу на конференції відзначив, що виробництво і переробка сої нині в числі найбільш динамічних і перспективних бізнесів в українській сільськогосподарській сфері. Він розповів, що розвитку даного напряму сприяють хороші агрокліматичні умови, високий експортний потенціал української олійної галузі та продуктів її переробки, а також стабільний попит на внутрішньому ринку. Водночас для підвищення маржі (різниці між ціною, визначеною в біржовому бюлетені, та ціною покупця) необхідно збільшувати ефективність як агротехнологій, так і виробничих процесів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар