Бобринець відсвяткував день народження (ВІДЕО)

Минулих вихідних місто Бобринець відзначило 246-річчя від дня заснування.

Програма святкування розпочалася з урочистої демонстрації та покладання квітів до пам’ятних знаків.

За участі керівництва міста та району, бобринчан відбулося відкриття меморіальної дошки відомому кінорежисеру, уродженцю міста Петру Тодоровському.

також відбулися концерти, спортивні змагання, виставка-ярмарок голубів, декоративних птахів, тварин тощо.

Для любителів екстремального виду спорту поблизу міста відбувся Перший етап Кубку України Центрального регіону 2013 року з мотокросу.

У рамках святкування Дня міста Бобринця обидва місцеві дошкільні дитячі заклади отримали у подарунок від благодійного фонду «Добротвір» необхідну побутову техніку.

За словами директора ДНЗ № 1 «Сонечко» Валентини Кравцової, маючи лише один холодильник, не можна було дотриматися санітарної вимоги щодо окремого зберігання молочних продуктів. Тому керівництво закладу зверталося з проханням про придбання «молочного» холодильника до міської влади. Але зараз, не чекаючи допоки в бюджеті з’являться гроші на придбання, садочок відмінятиме заявку. До свята дитячий садок отримав необхідний місткий холодильник через благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір».

Ця ж благодійна установа придбала для іншого ДНЗ міста – яслів-садочка №2 «Ромашка» – пральну машину. Як зауважила директор садочка Тетяна Ланецька, завдяки новій сучасні пральній машині персонал зможе бути впевненим у безперебійній роботі пральні, адже зараз основне навантаження з прання бере на себе техніка ще радянського зразка.

Два бобринецькі садочки відвідують більше 300 вихованців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар