Обласна наукова бібліотека запрошує (анонс)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться 23 червня по 28 червня: 

 25 червня о 15:00 у відділі краєзнавства в рамках «Краєзнавчих студій» відбудеться презентація видання  Василя Даценка “Зелена брама: повернення до легенди”. Запрошуються краєзнавці, науковці, співробітники архіву, музеїв, читачі бібліотеки та всі бажаючі;

 26 червня о 15.00 кіноклуб “Екран” запрошує на перегляд фільму «Шум у серці / Le souffle au coeur Режисер – Луї Маль Франція, Німеччина, Італія / 1971, 118 хв.

Лоран Шевальє, 14-річний підліток, самим близьким своїм другом вважав власну матір. Вони удвох поїхали на гірський курорт. Клара Шевальє фліртувала з одним з постояльців готелю, її син познайомився з дівчатками-ровесницями. Однак на свято і Лоран, і його мама залишилися без супутників …

Протягом тижня о 15:00  відділ мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує  відвідати захоплюючі майстер-класи у техніках: штампування, пресованої флористики, аплікації, монотипії, витинанки та створення колажу. А  найголовніше диво тут  –  творча атмосфера та позитивний настрій.

Інформація для турботливих батьків – Ви можете привести своє  Сонечко в зручний для Вас час, з 15.00 до 17.00.

Вимоги до матеріалів з’ясовуйте додатково за контактними номерами відділу мистецтв –  093 1842250, 095 5974010.  

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до міжнародної акції «Quilting in Public» (квілтінг на людях) в літньому читальному залі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського, який щосуботи працює в міському парку культури і відпочинку «Ковалівський».

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24

Поширити:

Залишити коментар:

коментар