Партія скандального донецького бізнесмена проведе мітинг проти подорожчання води в Кіровограді

У Кіровограді відбудеться мітинг проти підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Ініціює його проведення нова політична партія “Голос народу”, головою якої є директор будівельної компанії з Донеччини. 

Про проведення мітингу повідомила Першій електронній прес-служба  Кіровоградської обласної організації Політично Партії “Голос Народу”, перший з’їзд якої відбувся 17 травня цього року. Мітинг відбудеться 23 червня о 10:00 на площі Героїв Майдану.

“Ми заявляємо рішуче «НІ!» воді по 12 гривень! Запевняємо, якщо ви не прислухаєтеся до вимог кіровоградців, ми вдаватимемося до усіх методів боротьби завласні права: мітингів, пікетів, демонстрацій. І це триватиме доти, доки наші вимоги не будуть виконані!”, – йдеться у проекті резолюції мітингу.

Головою партії є Роман Івченко, директор компанії “Давір-фінанс”. Земельні ділянки у м.Ірпінь,  виділені під забудову цій компанії, знаходяться під арештом. Компанії ухвалою суда заборонено проводити будівельні роботи на вказаних ділянках, розірвані договори купівлі-продажу тощо.

Кількість судових рішень та ухвал, що стосуються цієї компанії, у Єдиному державному реєстрі судових рішень, наближається до трьох десятків. Приналежність голови партії до керівництва  ТОВ “Давір-фінанс” та наявність судових ухвал та рішень щодо діяльності компанії  в телефонній розмові з журналістом Першої електронної  підтвердила і прес-секретар обласної організації партії Євгенія Реброва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар