5 причин для проходження тесту на детекторі брехні

© bbc.com

Поліграф вже майже сто років використовується для різних цілей. Причини для приватного проходження тесту багаточисленні та різноманітні.

Перевірка перед прийомом на роботу

Прикрашання або навіть пряма брехня в резюме – звичайна практика, стверджують результати опитувань, які проводилися протягом багатьох років. Розумні компанії проводять тести на детекторі брехні, перш ніж прийняти нового співробітника. Такий підхід дозволяє не тільки ідентифікувати брехню включену в резюме, але й отримати уявлення про характер кандидата. Бажання зайняти престижне робоче місце – одна з причин для проходження тесту на детекторі брехні і можливість довести свою чесність.

Звинувачення в крадіжці

Проходження тесту на поліграфі допомагає швидко розрядити ситуацію, коли вас звинувачують в крадіжці роботодавець або знайомі. На робочих місцях в сфері безпеки, держуправління, банківської справи або страхування, періодичні перевірки на детекторі брехні можуть бути частиною трудового договору. Добровільна здача тесту, відразу після неправдивого обвинувачення, виключить вас з подальшого розслідування.

Невірність

Ніхто не хоче бути обдуреним. Але гірше мати переконання, що партнер обманює, а ви не можете це довести. Ще гірше, коли звинувачують в зраді, а ви абсолютно вірні. Підозри руйнують довіру, а наступні аргументи руйнують стосунки. Результати випробувань на детекторі брехні дадуть відповіді на хвилюючі питання.

Скандали в соціальних мережах

Соціальні мережі – відмінний спосіб підтримувати зв’язок з родиною і друзями. Проте недобросовісні люди часто використовують їх для поширення пліток та брехні. Пост в соціальних мережах поширюється по планеті зі швидкістю світла. З одного боку це добре, з іншого – це середовище для вкидання фейків, які можуть руйнувати репутації без можливості відновлення. Якщо наклеп використовують проти вас – це вагома причина для проходження тесту на поліграфі. Результати можна опублікувати в інтернеті, щоб відновити репутацію.

Умови випробувального терміну

Якщо при достроковому звільненні з в’язниці вам необхідно дотримуватися певних умов, вас можуть зобов’язати проходити періодичні тести на детекторі брехні. Недотримання умов звільнення і відмова від участі у випробуваннях можуть повернути вас до в’язниці. Це вагомі причини для проходження тесту на поліграфі, якщо ви не порушували цих умов. Результати тестування допоможуть зберегти свободу.

Де дізнатися більше?

Компанія HR-Security знає все про поліграфні послуги. У неї за плечима штатні сертифіковані поліграфологи, високотехнологічне обладнання та довгий успішний досвід надання допомоги:

  • у відборі надійних кандидатів на робочі місця;
  • в перевірці благонадійності персоналу;
  • у виявленні осіб, причетних до негативних подій;
  • в гарантуванні кадрової безпеки;
  • в рішенні сімейних питань.

На сайті компанії HR-Security можна дізнатися, сколько стоит тест на полиграфе для бізнесу та приватних осіб, з урахуванням яких чинників формується остаточна ціна і як виконується перевірка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар