На Кіровоградщині зріс рівень виробництва м’яса і молока

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Згідно з основними показниками роботи галузі тваринництва на Кіровоградщині, протягом січня–травня 2014 року зріс рівень виробництва м’яса і молока, зменшився – яєць.

Про це Першій електронній повідомили в Головному управління статистики в області.

Так виробництво м’яса протягом зазначеного часу склало 33,3 тис. т., що на 0,5 тис. т (6,4%) більше, ніж за той же період минулого року.

Загальне виробництво молока збільшилося на 5,5% і склало 126,4 тис. т, у тому числі на сільськогосподарських підприємствах – на 22,7% (22,2 тис. т), а на господарствах населення – на 2,5% (104,2 тис. т).

Виробництво яєць від птиці всіх видів у січні–травні 2014р. порівняно з минулим роком зменшилося на 8,5% і склало 202,3 млн. шт. (у сільськогосподарських підприємствах – на 53,8 млн. шт. менше, у господарствах населення – на 148,5 млн. шт. більше).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар