Олександрійці вважають новий тариф на воду несправедливим

Депутати обласної ради, журналісти та представники громадськості міста Олександрії направили на адресу голови Кіровоградської облради та голови територіального відділення Антимонопольного комітету звернення щодо підвищення тарифу на водопостачання.

Як повідомив кореспондент Першої електронної з Олександрії, мешканці міста і депутати вважають за доцільне призупинити дію рішення щодо підняття тарифу на водопостачання для абонентів «Дніпро-Кіровоград» на 62%.

Це рішення, на думку ініціаторів звернення, потрібно перевірити на предмет його доцільності та виваженості, визначити можливість поетапного впровадження нових тарифів.

У зверненні зазначається: «Висловлюємо своє занепокоєння стрімким зростанням тарифів на житлово-комунальні послуги, які, не секрет, значно випереджають зростання доходів громадян. Наслідком такого кроку стане подальше зростання вартості інших товарів і послуг та зубожіння і так вже збіднілого населення м. Олександрії та району. Переконані, що встановлювати економічно обґрунтовані тарифи необхідно, однак тільки після підвищення пенсій і зарплат. Пам’ятаймо, що від подій на Майдані, новообраного Президента України та євроінтеграційного курсу нашої країни люди очікували покращення життя, а не його погіршення».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар