Адвокат екс-депутата Лозинського оскаржує його повернення до виправної колонії

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Адвокат екс-депутата Верховної Ради Віктора Лозинського, засудженого за вбивство, вважає незаконним його повернення до Бориспільської виправної колонії № 119.

Про це на прес-конференції сказав адвокат Лозинського Віктор Грицюк, повідомляють ukranews.

«Можу з упевненістю сказати, що справу проти Лозинського сфальсифікована від початку і до кінця. Рішення суду вступило в силу 11 червня і в той час ніяких апеляцій і бути не могло, оскільки представники прокуратури не заперечували про задоволення поданих клопотань, а прийняття рішення поклали на розсуд суду “, – сказав він.

За словами Грицюка, коли 12 червня він звернувся до канцелярії Бориспільського районного суду з приводу наявності там апеляцій, йому повідомили, що на той момент ніяких апеляцій подано не було. Голова Голованівської районної організації ветеранів Іван Леонов продемонстрував відкритий лист матері вбитого Валерія Олійника Любові Олійник. У ньому вона звернулася в Бориспільський районний суд з проханням звільнити Лозинського, а також до Дніпровського районного суду з проханням закликати до відповідальності судових осіб, відповідальних за тяганину та ігнорування звернень про перегляд судових рішень.

Як повідомлялося раніше, 11 червня Лозинський вийшов з в’язниці, але вже 13 червня Державна пенітенціарна служба підтвердила його повернення в колонію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар