Луганський цирк «кинув» дітлахів Новоукраїнки (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Луганський цирк-шапіто «Галактика», який запросив на шоу-програму всіх мешканців Новоукраїнки незалежно від віку, відмовився виходити на сцену.

Як повідомив кореспондент Першої електронної з Новоукраїнки, у запрошеннях, які роздали за кілька днів до запланованого шоу, повідомлялося, що вхід безкоштовний, а всі бажаючі зможуть придбати сувеніри, попкорн та солодку вату.

У своїй цирковій програмі луганчани обіцяли лазерне 3D-шоу, лазерні мультики, клоунів на ходулях, фокуси, загадкових створінь з іншої планети та гігантські мильні бульбашки.
«Циркачі» з Луганщини приїхали до ЦПК «Ювілейний», де мало відбутися шоу, зі значним запізненням у звичайному легковому автомобілі ( цікаво, а де ж декорації, реквізит, костюми?).

За словами директора, артисти почали вимагати, щоб глядачів вивели з залу у фойє, бо вони там продаватимуть солодощі й сувеніри.

Крім того, їх обурила присутність у фойє магазину «Світ повітряних кульок», який створював конкуренцію ( магазин, до речі, працює вже давно і має усі відповідні дозволи на торгівлю).

Оскільки батьки відмовилися виводити з зали дітей, які вже і так довго чекали, «циркачі» просто поїхали геть.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар