Кіровоградські правоохоронці затримали незвичного крадія авто

Зловмисником виявився 26-річний житель Житомирської області. Як з’ясувалося, даний автомобіль колись належав зловмиснику, але згодом чоловік продав його. За скоєння кримінального правопорушення молодику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Пригода сталася на початку квітня поточного року. До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 27-річна кіровоградка й повідомила про те, що невідома особа скоїла крадіжку її транспортного засобу «Рено Мастер», який був припаркований біля під’їзду будинку.
У результаті копіткої роботи розшуковцям Кіровоградського МВ УМВС в області вдалося вийти на слід крадія й затримати його, а машину повернути власнику.

Під час перегляду у мережі Інтернет оголошень про продаж автомобілів в одному з них він впізнав свою колишню автівку та вирішив незаконно заволодіти нею. У нагоді крадію стало й те, що у нього залишився дублікат ключа від даного транспортного засобу.

Молодик зателефонував продавцю автомобіля і розпитав про товар та його місцезнаходження. Отримавши всю потрібну інформацію, 26-річний житомирець приїхав до обласного центру й близько 5-ї години ранку скоїв крадіжку машини. Після чого поїхав додому. Змінивши номерні знаки, чоловік деякий час продовжував їздити на краденому автомобілі.

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко. “Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк”.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар