Транспортний флеш-моб від “ударівців” – ініціативно та неефективно

Анонсований «УДАРом» флеш-моб проти невмотивовано високих цін на проїзд в громадському транспорті таки відбувся.

Скажемо одразу, цікава задумка, правильна ідея, та, нажаль, вельми слабка організація. На початку акції взагалі здавалось, що на площі перед міською радою зібралось більше представників ЗМІ ніж самих активістів, однак хвилин за десять хлопці та дівчата зорганізувались та попрямували до одного з пішохідних переходів з метою частково заблокувати рух транспорту на даному відрізку.

Однак, чи то активісти вирішили все ж пропускати автотранспорт, чи то не до кінця зрозуміли технологію блокування, та завадити рухові у них так і не вийшло.

Це однак не засмутило активну молодь, адже на черзі було вручення чиновникам символічних «мішків з відмитими на перевезеннях грошима». Та і тут протестувальників чекала невдача – обідня перерва, що однак не завадило залишити у холі приміщення міськради весь реквізит, транспаранти, та навіть трохи дріб’язку.

Окремо зазначимо, хоча серед ініціаторів та організаторів акції значилась партія «УДАР», однак два прапори з логотипами політсили, так і не були розгорнуті. Нагадаємо, що вчора під час наради виконкому міста з перевізниками інвестор підприємства “Олікс”, депутат обласної ради Василь Вінницький, який не підтримав ініціативу міської влади та інших перевізників знизити ціну на проїзд у громадському транспорті, заявив, що він є помічником народного депутата від партії “УДАР”.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар