В Києві фотовиставкою протестуватимуть проти колишнього керівника кіровоградської міліції

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook відомий громадській активіст Ігор Луценко, сьогодні під центральним офісом УМВС у Києві відбудеться акція “Геть зрадників з донецької міліції!”. Основні претензії активістів – до колишнього начальника УМВС України в Кіровоградській області Костянтина Пожидаєва. 

“Ми відкриваємо постійну виставку фотосвідчень про злочини донецької міліції. Міліція у Донецькій області зараз фактично грає на боці сепаратистів. Вбивства активістів, побиття, викрадення, інші форми терору – все це відбувається під прикриттям місцевого керівництва МВС. Міліція відкрито одягає георгіївські стрічки, разом з сепаратистами чергує на їх барикадах.
Така поведінка міліціонерів зумовлена позицією керівництва. Зокрема, Костянтин Пожидаєв, начальник головного управління міністерства внутрішніх справ у Донецькій області – це людина, наближена до Рината Ахметова. А Ахметов відкрито демонструє лояльність до сепаратистів; за свідченням останніх, в тому числі і підтримує терористів грошима”, – пише Ігор Луценко.

Організатором акції є “Громадський сектор Євромайдану”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар