Гуманітарну допомогу від Станіслава Березкіна розвантажували під обстрілом терористів

Як повідомляла Перша електронна, благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» надав допомогу військовій частині в/ч 3397, яка дислокується у місті Маріуполі.

Військова частина отримала від народного депутата продукти харчування (тушонку, цукор, олію, крупи, макарони, борщові приправи, сіль, спеції, овочі і т.д.) на суму 95 тис. грн. Окрім того, військові отримали 21 найменування медикаментів, необхідних для перев’язування, обезболювання, операційних втручань, при наданні першої невідкладної допомоги на суму 12,5 тис. грн.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної з Маріуполя, під час розвантаження продуктів харчування та медикаментів, військова частина була обстріляна з гранатометів терористами.

Вогонь вівся прицільно по перекриттям даху спортивного залу, де розташувався загін спецпризначенців прикордонних військ, щоб обвалити дах на військовослужбовців. На щастя, обійшлося без жертв.

Нагадаємо, що військова частина, в якій сьогодні несуть службу 1500 прикордонників, отримала від народного депутата продукти харчування та медикаменти, необхідні для перев’язування, обезболювання, операційних втручань, при наданні першої невідкладної допомоги.

Військовослужбовці подякували народному депутату Станіславу Березкіну за надану допомогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар