Кіровоградців запрошують обговорити проблему захисту персональних даних під час виборів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Проблему дотримання інтересів всіх учасників виборчого процесу в питаннях забезпечення прозорості виборчого процесу та захисту персональних даних пропонує обговорити ГО «Територія успіху» під час круглого столу «Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі», якій відбудеться 30 червня 2014 року в місті Києві. 

Громадяни України вже давно звикли до того, що виборчий процес – це гра за правилами, що постійно змінюються. Так, в березні 2014 року були внесені останні зміни в ЗУ “Про вибори Президента України”. Але, на жаль, ці зміни жодним чином не торкнулись приведення у відповідність норм закону до вимог Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних” та ЗУ “Про захист персональних даних” .

«Територія успіху» запрошує бажаючих взяти участь у обговорені даної теми. Для цього слід надіслати до 25 червня 2014 року анкету – заявку на електрону адресу teritoriy@i.ua з поміткою «анкета на круглий стіл».

Організатори покривають вартість проїзду, харчування, забезпечують роздатковими матеріалами. Відшкодування вартості проїзду відбудеться за умови наявності оригіналів квитків.

Контактна особа Шаповал Наталя 0997814710

Поширити:

Залишити коментар:

коментар