Підозрюваного у вбивстві генерала-податківця затримано

Працівники Управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого жителя обласного центру. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічно. 

Про це говориться у заяві начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимира Куценка.

Під час апаратної наради в голова ОДА Петік заявив, що затримання підозрюваного відбулося у тісній співпраці з правоохоронцями Борисполя.

Нагадаємо, що правопорушення сталася на початку травня біля одного з розважальних закладів міста Кіровограда. Через конфлікт між підозрюваним та потерпілим, генералом податкової, начальником Святошинського відділу податкової інспекції Володимира Тесленка, останній отримав тілесні ушкодження, від яких помер в приймальному відділені одного з лікувальних закладів міста.

40-річний зловмисник раніше вже був засуджений за скоєння тяжких злочинів. Цього разу, аби уникнути покарання, чоловік виїхав до столиці, де переховувався у своїх знайомих.

Ймовірному вбивці оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За цим фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар