Депутатам Кіровоградської райради голова не треба? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 6 червня, відбулася сесія Кіровоградської районної ради, на якій депутати обіцяли громаді нарешті обрати голову райради, адже посада є вакантною ще з лютого цього року.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, сесія почалася з міні-пікету: четверо активістів вийшли до райради з плакатами і закликали голову райдержадміністрації Віктора Дайдакулова виплатити гроші, які він нібито заборгував їм під час виборчої кампанії 2012 року. Посадовець до людей не вийшов.

Щодо обрання голови райради, то депутати вкотре не дійшли спільної думки. Цього разу на голосування було винесено дві кандидатури: позафракційний депутат В’ячеслав Мазур (який на попередній сесії не здобув підтримки колег) та депутат від “Фронту змін” Наталія Вітюк (яка досі не давала згоду на обрання її головою).

Таємне голосування не принесло жодному з них перемогу: 19 голосів отримала Наталія Вітюк та 17 – В’ячеслав Мазур. У результаті двадцять дев’ята сесія залишилася відкритою, а Кіровоградський район  –  без голови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар