Фракція світловодських регіоналів зреагувала на заяву Юрія Котенка

Фракція Партії регіонів Світловодської міськради оприлюднила офіційне звернення з приводу заяви про відставку оприлюднену міським головою Юрієм Котенком на позавчорашній сесії міської ради.
Пропонуємо текст звернення, опублікований на сайті «Світловодськ».
«Депутатська фракція Партії регіонів на своєму засіданні розглянула питання з приводу усної заяви міського голови Юрія Котенка на сесії міської ради, яка відбулася 24 вересня 2013 року щодо наміру складання повноважень міського голови.

Депутати від Партії регіонів не поділяють намірів Юрія Котенка, так як на даний час питання про складання ним повноважень міського голови на засіданнях фракції не розглядалося і, наразі, воно не доцільне і не своєчасне.

Зважаючи на складне становище в місті з питань житлово-комунального господарства, ремонту доріг, своєчасного початку опалювального сезону та інших проблем, які склались у зв’язку з непроплатою держказначейством платіжних доручень установ міста, фракція депутатів Партії регіонів не підтримала намір міського голови Юрія Котенка скласти свої повноваження.

І, водночас, зобов’язала міського голову Юрія Котенка підвищити вимогу до посадовців виконавчих органів влади щодо виконання ними своїх функціональних обов’язків.»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар