Міліціонеру, учаснику смертельної ДТП, загрожує від 7 до 12 років ув’язнення

Правоохоронцеві, який керуючи автомобілем допустив зіткнення з маршрутним таксі в результаті чого загинуло дві особи, оголошено про підозру.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Оперуповноваженому сектора карного розшуку, який наразі перебуває під вартою, інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами якщо вони спри­чинили загибель кількох осіб. Санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

На даний час розслідування триває, призначенні всі необхідні експертизи, проводяться слідчі експерименти та допити свідків.

Проте, деякі громадяни, які допомагали перевертати маршрутне таксі, після надання допомоги залишили місце події, не повідомивши слідчим свої контактні дані. З огляду на це, прокуратура області звертається з проханням до свідків події, які ще не допитувались слідчими прокуратури, зателефонувати до слідчого відділу за номером телефону (0522) 27-24-92 або черговому прокуратури області за номером (0522) 22-75-10.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар