У Кіровограді готуються встановити ще 3 національні рекорди

Трьома національними рекордами планується відзначити 27 вересня в рамках відкриття у Кіровограді «Молодіжної лінії» відповідно до бренду міста «Рухайся зі смаком».

Про це повідомила координатор проекту, директор Центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.

Юнаки та дівчата Кіровограда вирішили задокументувати рекорди з наймасовішого підтягування на перекладині, найчисленнішого одночасного декламування вірша та встановлення найбільшого «Дерева бажань», де кожен бажаючий зможе записати оточуючим на символічному пластиковому сердечку свою найзаповітнішу мрію.

В обласному центрі вже існує «Історична лінія», яка з’єднала історичні об’єкти та пам’ятки архітектури. Тепер «Молодіжна лінія» з’єднає майданчики, де полюбляє проводити своє дозвілля юнь Кіровограда – кінотеатр «Портал», Набережна з її воркаут-майданчиком, сквер з «Пантерами», площа біля державного педагогічного університету ім. В.Винниченка та парк «Ковалівський».

Участь у цьому загальноміському заході візьмуть студенти всіх вищих навчальних закладів обласного центру, старшокласники, юні спортсмени та інші молоді кіровоградці. Початок презентації «Молодіжної лінії» – о 15.00 на майданчику перед торгівельним центром «Копілка».

Нагадаємо, під час минулого святкування Дня міста у Кіровограді смакували велетенською плачиндою, яку занесли до Національної книги рекордів.

За матеріалами ВГ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар