Розпочалася онлайн виставка «Країна Освіти»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 29 березня, розпочалася всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти» – виставка освітніх установ, яка буде проходити на Міжнародному виставковому порталі «ExpoUniverse».

МВП «ExpoUniverse» – це масштабна віртуальна платформа для проведення різноманітних виставок, яка об’єднує в єдиному інформаційному просторі людей з різних країн, стираючи при цьому усі кордони.

Незалежно від місця розташування, учасники та відвідувачі онлайн виставки «Країна Освіти» можуть спілкуватися між собою двома зручними способами: через текстовий чат та відеозв’язок.

«Країна Освіти» – це новий рівень взаємодії школярів, абітурієнтів та їх батьків з навчальними закладами та організаціями. Всі бажаючі отримати нові знання, підвищити свій кваліфікаційний рівень також зможуть знайти для себе корисну інформацію. Онлайн виставка забезпечує безпосередній контакт учасників в реальному часі.

Відвідувачі мають можливість:

  • не виходячи з дому, ознайомитися з навчальними закладами, профільними курсами та молодіжними програмами України та ближнього зарубіжжя;
  • провести бесіду онлайн і задати питання безпосередньо представнику навчального закладу (перелік спеціальностей, умови вступу та інше);
  • дізнатися про найвигідніші і цікаві пропозиції від навчальних закладів.

Цей інноваційний формат ідеальний для сучасної молоді. У звичній для себе обстановці можна з’ясувати всі питання, обрати свою майбутню професію без зайвого клопоту, зберегти свій час та зусилля.

На онлайн виставці «Країна освіти» будуть представлені учасники за напрямками:

  1. Вища і середня освіта
  2. Освіта за кордоном
  3. IT-курси
  4. Профільні курси
  5. Молодіжні програми та стажування (програми з обміну, стажування в компаніях, відпочинок, профільні табори)

Відвідати онлайн виставку дуже легко! Вам лише потрібно зареєструватися на порталі «https://expo-universe.com» і перейти на сторінку карти виставки «Країна Освіти», де Ви зможете ознайомитися з усіма учасниками виставки, дізнатися найактуальніші пропозиції від них і отримати усі необхідні відповіді на питання.

Не втрачай можливість обрати своє майбутнє вже сьогодні!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар