«Дитячий балаган» зібрав тисячі дітей у Ковалівському парку (ФОТО)

1 червня до Дня захисту дітей у Ковалівському парку відбулося святкове дійство під назвою «Дитячий балаган».

На учасників свята очікували приємні сюрпризи: велика кількість різноманітних виставок декоративно – ужиткового мистецтва з одночасними майстер – класами, яскраві виступи зразкових хореографічних колективів “Аеліта”, “Вікторія”, “Надія” з обов’язковим майстер – класом від улюбленця кіровоградців Олександра Лещенка та його Імперії мистецтв “Форсайт”. Наймасштабніший був мастер-клас із танців, який розташувався біля театру ім. Кропивницького. А найдовша черга вишикувалась біля столу з боді-артом. Одразу на кількох газонах відбувалось показове тренування молодших груп айкідо, карате, тхеквондо.

Також увазі гостей парку були запропоновані кілька концертів, один з який пройшов під гаслом «Читати модно». Хтось пропагує читання, а хтось робить його зручним: дітей навчали робити оригінальні закладки. Майстер Олена Добровольська говорить, що за кілька годин було виготовлено близько 30 виробів.

Юні художники виставили на суд громадськості свої роботи, а шанувальники художнього мистецтва мали змогу взяти участь у пленері на території Ковалівського парку. Мірялися силами і силами і юні спортсмени: для них у спортивному містечку запропонували цікаві естафети, змагання та показові виступи кращих спортсменів обласного центру.

Окрім того, у парку можна було поспівати у караоке, взяти участь у кінопробах, літературному серпантині, побачити феєричні виступи брейкдансерів і скейтбордистів.

Ольга Ткаченко для Першої електронної

Фото: Ольга Ткаченко, Ганна Коломієць

Поширити:

Залишити коментар:

коментар