Кіровоградці вимагають прозорості у розслідування смертельного ДТП за участю правоохоронця (ФОТО)

31 травня біля приміщення прокуратури Кіровоградської області зібрали близько 30 жителів міста, які вимагали прозорого розслідування смертельного ДТП, яке сталося 29 травня у Кіровограді за участю правоохоронця.

Як повідомила кореспонденту Першої електронної активіст Кіровоградського Євромайдану Наталія Вельгун, громадськість відслідковуватиме кожну деталь цієї справи і надалі контролюватиме судові процеси в місті. «Досвід показує, що жоден працівник правоохоронних органів за скоєння злочину покараний не був. Якщо справа не буде доведена до логічного завершення, то ми будемо ініціювати зміни у складі слідчої групи,» – говорить Наталія Вельгун.

До активістів вийшов заступник прокурора Євген Вікторович Здоренко, проте чіткої відповіді на питання активістів він дати не зміг. Незважаючи на те, що він особисто тримає цю справу на контролі, сказав, що не володіє інформацією про вилучення відеореєстратора з авто БМВ правоохоронця.

На пропозицію активістів організувати прес-конференцію, Євген Вікторович обіцяв подумати.

Як повідомляла Перша електронна газета, 29 травня автомобіль БМВ на великій швидкості зіткнувся з маршруткою № 112 на розі вулиць Куйбишева і Варшавської. Від удару, маршрутка перевернулася і двоє з трьох пасажирів (жінки) загинули.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар