Кіровоград: 141 випускник шкіл отримали заслужені золоті і срібні медалі (ФОТО)

Сьогодні, 31 травня, на площі перед будинком Кіровоградської міської ради відбулися урочистості з нагоди вручення випускникам загальноосвітніх навчальних закладів міста 2014 року золотих та срібних медалей.

З вітальними словами до випускників звернулися заступник міського голови Вадим Дрига та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

– Сьогодні на цій святковій площі ми вітаємо кращих з кращих випускників кіровоградських шкіл, які підтвердили свої уміння високими результатами в навчанні та громадському житті міста. Тож небезпідставною видається надія, що саме на вас в майбутньому ляже відповідальність за долю Батьківщини! Саме ви – творці своєї долі, долі рідного міста, нашої держави!, – наголосив Вадим Дрига. 141 випускник отримали сьогодні найвищі відзнаки кропіткої шкільної праці – золоті та срібні медалі. Це саме ті вчорашні учні, які найкраще скористались правом, гарантованим головним Законом України – правом на освіту, одним із багатьох прав і свобод, що гарантовані нам Державою.

Найщедріший урожай шкільних нагород цього року зібрали випускники гімназії №9 – на їх рахунку 15 найвищих відзнак учнівського старання. Не далеко відстали і старшокласники спеціалізованої школи №8 та навчально – виховного об’єднання №25, які здобули по 12 медалей. По 11 лауреатів “золота і “срібла”підготували в гімназії імені Тараса Шевченка та Кіровоградському колегіумі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар