У кіровоградській дитячій музичній школі №2 прозвучав вальс випускників

Закінчився ще один навчальний рік для учнів та викладачів Кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю.С.Мейтуса. Скрипалі, віолончелісти, піаністи, вокалісти, домристи, акордеоністи та баяністи отримали Свідоцтва про початкову спеціалізовану мистецьку освіту. 

Урочистості з цієї нагоди зібрали багаточисельних прихильників творчості випускників школи – членів сімей, друзів, випускників минулих років. У святковій залі випускників зустрічали фотосвітлини, які нагадали про перші кроки у мистецтві, перші успіхи, адже серед них є лауреати обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

За роки навчання вони побували у різних містах України та за кордоном. Вручені Свідоцтва, прозвучали музичні композиції у виконанні кращих випускників. “Родзинкою” випускного вечора впродовж багатьох років є гумористична музична вистава із життя випускників, створена учнями у співавторстві з керівниками шкільного музичного театру “Менестрелі” Осадчук О.С. та Черняхович О.Ю.

Щасливої долі побажали викладачі своїм учням, а найкращим дарунком від десяти випускників з двадцяти одного було їхнє рішення продовжити навчання у Кіровоградському музичному училищі. Отже, підростає гідна зміна у педагогічному колективі Кіровоградської музичної школи №2 ім.Ю.С.Мейтуса.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар