Юні спортсмени селища Нового отримали чудовий подарунок до Міжнародного дня захисту дітей (ФОТО)

У Кіровограді в селищі Новому з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбулося відкриття спортивних майданчиків для занять футболом, баскетболом, волейболом, бейсболом та майданчика з тренажерним обладнанням. 

Спортивні споруди з’явилися у цьому віддаленому куточку обласного центру завдяки співпраці відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» і Кіровоградського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У рамках заходу відбувся футбольний турнір, учасниками якого стали 5 команд юнаків. У вирішальній грі команда «Центр-Юність» у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів перемогла юних футболістів спортивного клубу «Зірка». Також юні спортсмени селища Нового змагалися на влучність у дартсі та в кидках м’яча в баскетбольний кошик.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

А по закінченні спортивних змагань гості свята переглянули концертну програму, підготовлену вихованцями центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар