Завтра Олександрія попрощається з загиблими вертолітниками (ФОТО)

31 травня Олександрія попрощається з вертолітниками, які загинули під Слов’янськом

Про це повідомив кореспондент Першої електронної з Олександрії.

У місті оголошено триденну жалобу. На знак скорботи за загиблими військовослужбовцями, святкування Дня міста, яке планувалося провести 1 червня 2014 року, буде відмінено, на території Олександрії рекомендовано обмежити проведення розважальних та концертних заходів, а також приспущено Державні Прапори України на адміністративних приміщеннях підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності.

29 травня 3014 року біля міста Слов’янськ було збито вертоліт військової частини 2269, що дислокується в місті Олександрії.

Загинув командир екіпажу Сергій Бульдович та борт-механік Сергій Кравченко. Має численні поранення та опіки штурман Олександр Макеєнко, який доправлений до військового госпіталю.

За офіційним повідомленням Національної гвардії України, гелікоптер МІ-8 в районі проведення АТО, після розвантаження продуктів харчування, висадки зміни та при проведенні ротації особового складу потрапив під обстріл та був підбитий.
В результаті загинули військовослужбовці Національної гвардії та спецпідрозділу МВС України.

У відповідь на дії терористів силами АТО було здійснено артилерійський та авіаційний обстріл території, з якої вівся вогонь, в результаті – група злочинців, причетних до обстрілу, була знищена.

Фото з мережі Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар