Оновлений стадіон «Зірка» відкриється у липні

Завершення реконструкції футбольно-легкоатлетичного стадіону ФК «Зірка» і його відкриття відбудеться у липні цього року.

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції в Кіровограді повідомив заступник Міністра молоді та спорту, Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Про точну дату, зауважив він, говорити зарано. Адже це пов’язане із тим, що на відкриття стадіону заплановані прибуття багатьох відомих вітчизняних та зарубіжних гостей. Тож дата урочистостей залежить від узгодження із ними їхнього робочого графіка. Крім цього, вже у липні стадіон прийме офіційні змагання.

У свою чергу, президент ФК «Зірка» Максим Березкін наголосив на тому, що всі роботи відбуваються суворо до запланованого графіка. Також він пояснив, що ФК займається суто будівельними роботами, а Федерація легкої атлетики України й міністерство — забезпеченням його інвентарем і обладнанням. І він подякував їй за те, що вона дотримується своїх зобов’язань.

Як повідомляла Перша електронна, сьогодні Ігор Гоцул від міністерства передав першу партію легкоатлетичного обладнання для стадіону «Зірка».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар