Понад 1 мільйон гривень держава поверне жителям Кіровоградщини

З початку цього року 1095 жителів області задекларували право на податкову знижку та визначили до повернення з бюджету понад мільйон гривень. Третині з них уже перераховано на поточні рахунки 316,3 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

У 2013 році кіровоградці в основному витрачали кошти на власне навчання або освіту членів сім’ї першого ступеня споріднення. Саме за такою підставою бажають отримати податкову знижку понад 90 відсотків осіб, що звернулися до органів доходів і зборів області. Значно менше – 5,3 % – сплачували проценти за іпотечними кредитами, 3,3% – страхові платежі за договорами довгострокового страхування життя та недержавного пенсійного забезпечення. Піввідсотка декларантів, або 5 жителів області здійснювали витрати на допоміжні репродуктивні технології.

«Слід зазначити, що можливість скористатися правом на податкову знижку за витратами, понесеними у 2013 році, зберігається до кінця цього року. Тому запрошуємо усіх бажаючих відвідати Центри обслуговування платників при податкових інспекціях за місцем обліку», – зауважила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар