Березкін допоміг батальйону «Кіровоград»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Батальйон ППС міліції особливого призначення «Кіровоград» при управлінні МВС у Кіровоградській області готується до патрулювання вулиць обласного центру і до можливої боротьби з сепаратизмом у східних регіонах країни.

Про це Першій електронній розповів командир батальйону В’ячеслав Шевченко.

За його словами, завдання правоохоронців з «Кіровограда» перш за все полягає в забезпеченні громадського порядку, чергуваннях на блок-постах, локалізації можливих конфліктів та заворушень на теренах області, але не виключається варіант передислокації на схід на підмогу українським військовим у «гарячих точках».

Нині ж місцем дислокації батальйону є приміщення колишнього Кіровоградського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ. Корпус нещодавно було відремонтовано завдяки матеріальній підтримці (понад 15 тис. грн.) народного депутата Станіслава Березкіна, який першим відгукнувся на проблеми батальйону.

Навчання особового складу проводяться у навчальному центрі підготовки працівників органів внутрішніх справ при УМВС в області. Тут необхідних навичок набувають 105 добровольців, які вступили до лав батальйону.

«Станіслав Березкін посприяв закупівлі форменого одягу для наших бійців на суму понад 60 тис. грн. Наразі всі хлопці відповідно одягнені. Необхідно ще кошти на спецвзуття і переносне спорядження», – зазначив В’ячеслав Шевченко.

За його словами, для повного доукомплектування батальйону не вистачає ще 15 солдатів і 15 офіцерів. Всіх, охочих служити він просить звертатися за номерами телефонів: (095) 234-19-50, (066) 336-46-17, а також надсилати свої дані за адресою: kadru_umvs@ukr.net

Поширити:

Залишити коментар:

коментар