Більше 170 спортсменів взяли участь у турнірі пам’яті Максима Кирдана

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Понад 170 юних легкоатлетів (16 команд) із ДЮСШ Малої Виски, Мар’янівки, Новомиргорода, Новоархангельська, Кіровограда, Добровеличківки, Знам’янки взяли участь у четвертому легкоатлетичному турнірі пам’яті Максима Кирдана, який відбувся на стадіоні «Колос» у Малій Висці.
Як повідомив Першій електронній тренер Ігор Шостак, змагання з бігу, стрибків у довжину та естафети проходили в двох вікових групах.
Всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями, а кращі атлети – Сніжана Татар (Мала Виска), Антон Білецький (Мала Виска), Антон Мокряк (Кіровоград) та Наталія Бубирь (Кіровоград) – отримали кубки турніру.

Довідка.
23 липня 4 роки тому перестало битися серце молодого спортсмена-легкоатлета, дійсного патріота Батьківщини, відданого слуги королеви спорту – Максима Кирдана.

Максим почав займатися легкою атлетикою в м. Мала Виска під керівництвом першого тренера Олександра Шостака, а потім, зі вступом на навчання до Кіровоградського педагогічного університету, продовжив свій злет під опікою тренера Ігоря Шостака.

Максим був переможцем та збірником університету та області, фіналістом Всеукраїнської Універсіади в спринті та естафетному бігу, мріяв про викладацько-тренерську роботу та нові рекорди на бігових доріжках стадіонів. Проте, його життя обірвалося.

За ініціативи сім’ї Шостак, допомоги друзів Максима та підтримки Федерації легкої атлетики Кіровоградської області, вже вчетверте проводиться обласний турнір з легкої атлетики пам’яті Максима Кирдана серед дівчат та юнаків. Місце проведення незмінне – місто Мала Виска, адже саме тут починав професійно займатися спортом Максим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар