На Кіровоградщині водою не забезпечені 5 медичних установ і 5 шкіл

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровоградській області не мають централізованого водопостачання та водовідведення 5 медичних установ та 5 загальноосвітних навчальних закладів.

Про це Першій електронній повідомили в Кіровоградському осередку ВЕГО «МАМА86», який протягом листопада 2013 – січня 2014 року проводив перевірку забезпечення рівного права на воду та санітарію в області.

За даними «МАМА86», «Обласна туберкульозна лікарня», обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих Знам’янка, КЗ « Староосотській обласний дитячий противно туберкульозний санаторій», КЗ «Ульяновський Протитуберкульозний диспансер» отримують воду з місцевих свердловин, а Устинівська центральна районна лікарня взагалі користується привізною водою.

Також  центральним водопостачанням не забезпечені 5 загальноосвітніх навчальних закладів області з сільської місцевості, де навчається 329 учні.

Разом з цим ГО повідомляє, що в Кіровоградській області не існує жодного закладу чи установи, які займалися бездомними, відповідно відсутні спеціальні місця, де б бездомні мали доступ до води та санітарії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар