Східноєвропейський університет запрошує на навчання ув’язнених Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

 Днями засуджених Олександрівського виправного центру (№104) відвідали представники Східноєвропейського університету міста Черкаси – директор юридичного інституту Іван Оксьом та директор інновацій освіти Валерій Данилевський.

Про це Першій електронній повідомила Світлана Барабанова, старший інспектор ГКАР Олександрівського виправного центру УДПтСУ в Кіровоградській області.

За її словами, директор юридичного інституту розповів засудженим про навчальний заклад та запросив їх отримати якісну вищу освіту. Усім засудженим викладачі роздали буклети з детальнішою інформацією про навчальний заклад та ще раз наголосили на тому, що двері університету для всіх бажаючих завжди відкриті.

Довідка.
Східноєвропейський університет має відповідні ліцензії та сертифікати Міністерства освіти і науки України, занесений до державного реєстру та має міжнародну акредитацію. В університеті працює програма подвійного диплому, діє аспірантура і Спеціалізована вчена рада із захисту дисертацій. Щорічно за різними спеціальностями тут здобувають вищу освіту більше 3500 студентів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар