ПАТ «АВТОБУСНИЙ ПАРК 13527» сам у себе виграв конкурс на міські перевезення

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 23 травня, у Кіровоградській міській раді відбувся конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кіровограда, організований управлінням розвитку транспорту та зв’язку.

Про це Першу електронну повідомила прес-служба міськради.

Конкурсний комітет (з представників громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади) на чолі з головою профільної постійної депутатської комісії міської ради Сергієм Калапою відкрив конверти з пропозиціями учасника конкурсу ПАТ “Автобусний парк 13527”, який виявився єдиним претендентом на участь в конкурсі по шести маршрутах у звичайному режимі руху.

Найпотужніше транспортне підприємство міста заявило про участь у конкурсі на 6 об’єктах за маршрутами №№ 102, 103, 111а, 111б, 150 та 126 а. Інших пропозицій за даними маршрутами до конкурсної комісії не надійшло.

За результатами розгляду пропозицій та результатами голосування конкурсний комітет вирішив визнати пасажирським перевізником терміном на один рік на міських автобусних маршрутах загального користування: № 102, 103, 111-а, 111-б, 126-а, 150 – ПАТ «Автобусний парк» 13527.

Минулого разу підприємство також здобуло перемогу в конкурсі на перевезення терміном на 1 рік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар