В Олександрії до списку виборців внесено близько 72 тисяч виборців (ФОТО)

В Олександрії сьогодні буде завершена видача списків виборців на виборчі дільниці. 

Про це кореспонденту Першої електронної повідомив начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Олександрійської міської ради Андрій Андрієнко.

За його словами, сьогодні перед початком видачі документів, спеціалісти відділу ведення Державного реєстру виборців провели навчання членів комісій, щодо їх роботи зі списками, у тому числі щодо прийому заяв на включення до списків та реагування на передачу до комісій рішень судів, якими буде визнане право на включення до списку виборців.

Він також підкреслив, що всі заяви, які будуть надходити від громадян в день виборів чи під час підготовки до дня виборів, будуть обов’язково розглянуті. «Якщо людина подає відповідну заяву, якщо потрібно щось уточнити – це все буде опрацьовуватись. А якщо буде другий тур, то я вважаю, за наявності підстав, відповідні зміни будуть внесені у реєстр, тому комісії мають уважно ставитись до звернень громадян», – уточнив А. Андрієнко.

Всього до списку виборців в місті Олександрії внесено близько 72 тисяч виборців, що складає 47% виборців Олександрійського виборчого округу № 104.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар