Юнацька бібліотека запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка запрошує на заходи, які відбудуться протягом цього тижня.

з 23 травня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Здоров’я чи «хибна» мода? Вирішуй сам». Виставка присвячена до Всесвітнього дня боротьби із тютюнопалінням і розповідає про факти та вигадки щодо широко розповсюдженої звички – тютюнопаління.

21 травня о 10.00 працівники відділу мистецтв запрошують на вернісаж жіночих портретів «Тарас Шевченко й одвічна жіноча таїна». Захід, що присвячено до Дня перепоховання Т.Г.Шевченка, розповідає про жінок, яких він відобразив у портретах і які відіграли велику роль у житті видатного поета України.

22 травня о 14.00 відбудеться чергове засідання клубу «Дивосвіт» на тему «Вишивка гладдю». Вишивка гладдю – один із видів народного декоративного мистецтва; орнаментальне або сюжетне зображення на тканині, шкірі, виконане різними ручними або машинними швами. Гості засідання разом з майстринею Раїсою Корсунь, зможуть дізнатися про секрети вишивки, що вживають в українському народному побуті передусім на предметах одягу, в основному на жіночих і чоловічих сорочках, вишиванках, рушниках, серветках, скатертинах, картинах.

25 травня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ» на тему «Чарівний світ стрічки», під час якої виготовлятимуть квіти зі стрічок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар