Міський голова повинен залишитися працювати, оскільки його обрала громада?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голосування щодо заяви міського голови Олександра Саінсуса про відставку буде обговорено на засіданні фракції ВО «Батьківщина» у міській раді.

Про це заявив секретар міської ради Іван Марковський сьогодні під час брифінгу для журналістів, повідомив кореспондент Першої електронної.

Після попередньої заяви міського голови про свою відставку Іван Марковський був переконаний, що міський голова Олександр Саінсус повинен залишитися працювати, оскільки його обрала громада міста.

«На сьогодні міський голова залишається на посаді, 29 травня міська рада розгляне його заяву. Хочу підкреслити, що ніхто на міського голову не тиснув, щоб він подав у відставку. І я не погоджуюся із тим, що є непорозуміння між міським головою та депутатським корпусом. Більшість тих рішень, що вносилися ним на сесію, були підтримані. Так, виникають певні розбіжності, але це – інша справа. Звичайно, зараз все залежить від самого міського голови – він має право написати таку заяву, має право її забрати, це його рішення», – сказав Іван Марковський.

Окрім того, Марковський висловив свою думку стосовно рішення про внесення змін до регламенту:«Якби ми не прийняли цього рішення, як, наприклад, можна було б залучити до керування містом представників Майдану, активістів громадських організацій, які є фахівцями у тій чи іншій справі?»

Як повідомляла Перша електронна, міський голова написав заяву про відставку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар