На недільному Віче підбили підсумки роботи 4-го Форуму Євромайданів (ФОТО)

Віче розпочалось нетрадиційно: кіровоградці та гості, учасники Форуму, принесли на площу Героїв Майдану стометровий державний прапор.

18  травня, в День пам’яті жертв, які загинули або постраждали в наслідок політичних репресій 1937 – 1938 р.р., на будівлі Кіровоградської обласної адміністрації був приспущений Державний прапор України.


Олександр Ратушняк, як модератор 4-го Форуму Євромайданів розповів про роботу в секціях, обмін досвідом активістів. Для себе форумчани напрацювали ряд питань, над якими будуть працювати найближчим часом: як діяти в постреволюційному суспільстві, як розробити дієві люстраційні механізми та як достойно провести вибори Президента, щоб легітимізувати владу в країні.


Гості з різних куточків України зупинилися в кіровоградських родинах. Як розповіла Вікторія Склярова з Харкова, цю практику випробували ще під час підготовки до Євро-2012. Сотні листів були розіслані на адреси фанатських організацій і ті, хто оселився в сім’ях, побачили щедру та гостинну Україну.

Олена Горобець від імені арт майдану презентувала сигнальний примірник збірки кіровоградської революційної поезії «До барикад!». До збірки увійшли поезії 23 авторів.

Наступне Віче збереться вже після виборів Президента України у червні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар