Cтуденти КДПУ допомогли військовим

Студенти Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка перерахували десантникам 95-ї ОАЕМБР 1850 гривень зібраних коштів. Гроші десантникам потрібні на придбання тепловізора.

Як зазначила кореспонденту Першої електронної ініціатор акції, студентка другого курсу факультету філології та журналістики КДПУ, Олександра Крикун, про збір коштів для десантників, студенти дізналися зі ЗМІ. «Ми зібрали, скільки змогли. Вирішили перерахувати кошти, отримані від благодійного «Аукціону побачень», який проходив у нас в вузі», – зазначила Олександра.

Нагадаємо, кілька днів тому ряд кіровоградських видань поширив інформацію про те, що бійцям житомирської 95-ї ОАЕМБР, які стоять під Слов’янськом, терміново потрібен тепловізор (інфрачервона камера, що використовується у військових цілях, особливо у нічний час). Вартість одного такого приладу – близько 30 тисяч гривень.

Усім небайдужі можуть перерахувати кошти на картку ПриватБанку № 4405 8823 0539 3740 . Контактна особа: брат командира взводу Володимир Данілов 063 572 7968

Поширити:

Залишити коментар:

коментар