Кіровоград відсвяткував день Європи (ФОТО)

Сьогодні у Кіровоградському обласному ЦДЮТ пройшов фестиваль євроклубів Кіровоградщини «Єврофест – 2014», присвячений Дню Європи.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, Кіровоградський обласний ЦДЮТ перетворився на справжнє Європейське містечко, у рамках якого працювали творчі майстерні, інформаційні та ігрові намети. Тут можна було отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі.

У рамках роботи Європейського містечка велася робота інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий мав змогу залишити власні думки на тему: «Україна – країна європейських цінностей» Окрім цього, під час «Єврофесту – 2014» діти мали змогу поспілкуватися з громадським активістом, представником української діаспори в Канаді Орестом Хабурськи.

Цього року фестиваль об’єднав діяльність понад 30 євроклубів Кіровоградщини та проєвропейські громадські ініціативи м. Кіровограда та Кіровоградської області, а також ГО «Полонія», ГО «Нашіте Хора».

Усі учасники заходу, а це понад 300 дітей та юнацтва міста та області, отримали грамоти, дипломи, подяки від організаторів свята.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар