У Кіровограді визначили переможців премії Ястребова (ФОТО)

Сьогодні, 16 травня, у Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї вручили нагороди лауреатам обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребова.

Як повідомила кореспондент Першої електронної, подяки від обласної ради отримала низка авторських колективів. Статуетку золотого орла і відповідні призові місця отримали:
Леонід Балицький, вчитель географії Войнівської ЗОШ за проект «Історія міст і сіл України. Кіровоградська область», дослідження «Село Войнівка», «Село Долинське» Олександрійського району (ІІІ премія );
Олександр Терещенко, співробітник Кіровоградського міського музею музичної культури ім. Кароля Шимановського за краєзнавчо-дослідницький доробок 1998-2013 років: музично-фольклорні праці, нотні збірки з авторським науковим коментарем, аудіо альбоми ( ІІ премія );
Ольга Голованова, вчитель початкових класів Злинської загальноосвітньої школи №1, за книгу «Злинка: від витоків до сьогодення» (І премія).

До речі, переможниця вже встигла перевидати і доповнити історію рідного села та вручила музейникам подарунковий примірник.

Лауреати щиро дякували за нагороду і обіцяли продовжувати краєзнавчу роботу, адже любов до малої батьківщини – те з чого починається патріотизм.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар