Prometheus запрошує мешканців Кіровоградщини на безкоштовний онлайн-курс про децентралізацію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: MediaSapiens

На платформі Prometheus триває реєстрація на безкоштовний онлайн-курс на тему децентралізації.

Мета курсу – дати в дуже концентрованому вигляді базові знання про суть реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, яка зараз більш відома під назвою – децентралізація, можливості, які вона відкриває та сформувати навички їх використання.

“Усі, хто пише про місцевий розвиток, у вас є можливість зареєструватися і пройти безкоштовний онлайн-курс на платформі Prometheus “Децентралізація в Україні – теорія та практика”. Після успішного завершення курсу Ви зможете отримати сертифікат від Prometheus”, – йдеться у повідомленні організаторів.

Навчання розпочнеться з 25 вересня. Курс можна пройти за шість тижнів на комп’ютері, планшеті чи смартфоні, присвячуючи всього кілька годин на тиждень для лекцій, додаткових матеріалів, спілкування з колегами на форумі, тестування.

Надалі курс буде доступний весь час в Інтернеті. Усі, хто дізнається про нього пізніше, також зможуть пройти навчання і отримати сертифікат.

Більше інформації про курс за посиланням.

  • Курс створено за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.
  • Викладачем є провідний експерт з децентралізації Анатолій Ткачук.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Prometheus запрошує мешканців Кіровоградщини на безкоштовний онлайн-курс про децентралізацію

  1. Гройсман скоро создаст курс как не есть и быть сытым.

Коментарі заборонені.