Юнацька бібліотека запрошує (анонс заходів)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка запрошує на заходи:

З 12 травня у відділ мистецтв відкрилась виставка робіт художниці Світлани Хавроненко «Жіночі образи на полотні», присвячена Дню матері. Більшість картини, що представлені на виставці, виконані у техніці – енкаустика ( «мистецтво випалювання», малювання фарбованим бджолиним воском).

з 14 травня відділ мистецтв запрошує переглянути цікаву книжкову виставку «Скарбниця народної культури». На виставка, що присвячена Міжнародному дню музеїв, відвідувачі зможуть познайомитись з історією та експонатами найвідоміших музеїв світу та України.

з 14 травня у відділ популяризації книги відкриється книжкова виставка «Скорботна трагедія репресій». Виставка приурочена до Дня пам’яті жертв політичних репресій і розповідає про історію та жертв політичних репресій в Україні.

15 травня о 17.00 відбудеться чергове засідання клубу «Ліра». Цього разу на усіх відвідувачів засідання та членів клубу чекає вечір шанувальників пейзажної лірики «Після дощичка в четвер». Гості зможуть почути уривки творів видатних майстрів цього жанру – Лесі Українки, Максима Рильського, Павла Тичини та інших. Вже традиційною є «творча майстерня», в якій учасники матимуть нагоду поділитися власними творчими здобутками.
з 16 травня відділ абонементу запрошує познайомитись з цікавою книжковою виставкою «Читаємо в оригіналі». Виставка присвячена відзначенню Дню Європи і запрошує усіх бажаючих познайомитись та почитати твори класиків та сучасників літератури мовою оригіналу – англійською, німецькою або французькою.

18 травня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Учасники засідання навчатимуться створювати оригінальні кошики з паперу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар