У Бобринці незаконно користувалися земельною ділянкою у центрі міста?

Депутатська комісія Бобринецької міської ради встановила незаконне користування підприємством «Ринок» земельної ділянки у центрі Бобринця, де розташована Базарна площа.

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, підставою для проведення депутатського розслідування стало звернення 53 жителів Бобринця та громадської організації “Бобринецька народна рада” «щодо незаконності надання в користування колективниму підприємству «Ринок» земельної ділянки (директор І.С.Репа) та незаконний збір коштів ПП “Репа І.С.” та КП «Ринок» .

За словами голови земельної та бюджетної комісії Бобринецької міськради Віктора Сакалоша, з 2001 по 2014 роки Бобринецька міська рада не надавала землі в оренду для КП «Ринок». Що стосується державного акта на право постійного користування землею для колективного підприємства «Ринок», серія ІІ-КР №001093 від 31 грудня 2001 року, було з’ясовано, що рішення, на підставі якого видавався вказаний державний акт, міською радою не приймалося.

Згідно офіційної архівної довідки повідомляється, що рішення №644 від 27 грудня 2001 року «Про надання КП «Ринок» в постійне користування земельної ділянки для розміщення колгоспного ринку» не існує. Рішення сесій Бобринецької міської ради в 2001 році закінчуються номером 603.

Депутати звернулися до прокуратури з клопотанням встановити факт фальсифікації державного акта на право постійного користування землею для колективного підприємства «Ринок», та притягнути винних осіб до відповідальності.

Рішення №644 від 27 грудня 2001 року , якого не існує, було підписане секретарем міської ради Людмилою Рябовол. На той момент міським головою Бобринця був Олександр Щіченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар